Vrijwilligersavond 16 maart 2018 met theatervoorstelling: Dat schiet lekker op zo!

Geplaatst op 22 februari 2018 door NSVV

Vrijwilligersavond 16 maart 2018

AANMELDEN KAN HIER

VRIJDAG 16 MAART 2018
Inloop: 19.30 -19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur  (deuren sluiten om 19.50 uur)

Trots is NSVV op de vele vrijwilligers die het mogelijk maken om leden en bezoekers een schoon, goed onderhouden en gezellig complex te bieden.

Graag willen we jullie dan ook bedanken voor alle inzet en moeite en nodigen wij jullie van harte uit op de jaarlijkse NSVV vrijwilligersavond.

We zien jullie graag tussen 19.30 – 19.45 uur in de kantine, waar we de avond om 20.00 uur zullen aftrappen met de theatervoorstelling” Dat schiet lekker op zo! “Na afloop van deze voor iedereen zeer herkenbare voorstelling is er nog alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na en bij te praten.

Natuurlijk gaan we er vanuit dat je deze gezellige avond, die we speciaal voor jou organiseren, niet wilt missen. Toch vragen we je ons even te laten weten of je erbij zult zijn (komt je partner ook gezellig mee?) zodat we de voorbereidingen en catering goed kunnen afstemmen.

Reacties gesloten.