Menu

Van de Voorzitter – maart 2018

Ik krijg schoon genoeg van de winterstop en het winterweer, die voetbal onmogelijk dan wel niet mogelijk maakt. Voor mijn gevoel zijn we al bijna drie maanden op halve sterkte aan het opereren en dat haalt de schwung en de dynamiek uit e vereniging. Ik vind, dat we als amateurclubs toch de huidige winterstop eens […]

Door Ilse Kruijthof op 11 maart 2018 Lees meer

Van de Voorzitter – februari 2018

Ik heb het al een keer eerder geschreven, maar soms zou ik willen dat de Spetter (clubblad) nog bestond. Je kon toen veel intiemer communiceren met je leden. Nu loop je voortdurend de kans, dat die mensen het lezen en reageren waarvoor de column niet bedoeld is. Soms is het leuk als je column aangehaald […]

Door Ilse Kruijthof op 09 februari 2018 Lees meer

Van de Voorzitter – Nieuwjaarsspeech 2018

Daar staan we weer. Weer een jaar voorbij. Feestdagen voorbij en weer de blik gericht op het nieuwe jaar. Nog een week in het nieuwe jaar mag teruggeblikt worden, dus mijn toespraak is op de valreep en daarna weer volle kracht het nieuwe jaar in. Persoonlijk vind ik 2017 een jaar die wat mij betreft […]

Door Ilse Kruijthof op 08 januari 2018 Lees meer

Van de Voorzitter – November 2017

Wij zijn nu bijna drie en een halve maand met de competitie op stoom, maar sportief gaat het tot nu toe prima. Ik ben altijd voorzichtig met tussentijdse evaluaties, want bij voetbal kan het beeld binnen enkele weken weer radicaal wijzigen. Voorbeelden ten over. Maar toen ik gisteren vanuit kantine naar huis ging en de […]

Door Ilse Kruijthof op 29 november 2017 Lees meer

Van de Voorzitter – Oktober

Een beetje late “van de voorzitter” dit keer. Maar omdat ik er trots op ben, dat ik tijdens mijn voorzitterschap nog nooit een maand heb overgeslagen om mijn column te schrijven,  op de valreep dus alsnog mijn bijdrage voor oktober ( in november). De reden van het late tijdstip heeft twee oorzaken. Voor het eerst […]

Door Ilse Kruijthof op 07 november 2017 Lees meer

Van de voorzitter – september

Het nieuwe seizoen is begonnen en het is echt even wennen. We zijn later begonnen dan normaal en dat voelt niet vertrouwd aan. Natuurlijk was ik ook groot voorstander van de nieuwe door de KNVB voorgestelde tijdskalender. Dat betekent in praktijk later beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen, zeg maar na de schoolvakanties. […]

Door Bas Snijders op 25 september 2017 Lees meer

Van de voorzitter – juni

Het seizoen zit erop. Pff… het was een lang seizoen met natuurlijk sportief gezien een totaal verkeerde afloop. Degradatie van 1e elftal en maar 1 echt kampioenselftal de F1 , een promovendus (D1) en drie titels bij het kampioenschap van de Hoeksche Waard. Een erg magere score, waarbij de zin om nog na te evalueren volledig […]

Door Kjeld op 02 juli 2017 Lees meer

Van de voorzitter – mei

Op donderdag 11 mei werd ik volkomen verrast  door mijn mede bestuursleden door  uitgebreid aandacht te besteden aan mijn 10 jarig jubileum als voorzitter.  Ik was al erg uitgelaten, om dat Ajax na een wedstrijd, die bol stond van de spanning, de finale van de Europe Leaque had gehaald. Daarna kwam er nog een schepje […]

Door Kjeld op 24 mei 2017 Lees meer

Van de voorzitter – april

De meimaand is volgens Arjan Robben de leukste maand voor voetballers als de beslissingen vallen. Daar doe je het voor! Maar het is wel gezien vanuit het perspectief van een kampioen. Als je ieder jaar speelt om het kampioenschap en het ook wordt, dan is het begrijpelijke taal. Maar waar gewonnen wordt, wordt ook verloren. […]

Door Kjeld op 19 april 2017 Lees meer

Van de voorzitter – maart

Ik ontkom er niet aan om terug te komen op het incident bij NSVV – Papendrecht. Tijdens deze wedstrijd zijn er vermeende racistische opmerkingen gemaakt naar een donkere speler van Papendrecht. Vooropgesteld, ik ben er 100% van overtuigd dat er wat geroepen is. Maar daar wil ik het niet over hebben, want er is al […]

Door Kjeld op 19 maart 2017 Lees meer