Jaap den Haan stopt als jeugdcoördinator

Geplaatst op 7 juni 2017 door Bas Snijders

Ja het klopt helemaal leden, Jaap den Haan stopt helaas als DE JEUGDCOORDINATOR

Na tig jaar (sorry Jaap de meningen over het aantal jaar was verdeeld) heeft Jaap den Haan besloten te stoppen als Jeugdcoördinator bij NSVV. Ongetwijfeld dat dit nieuws al lang en breed bekend is bij een groot aantal leden en wij ons realiseren dat dit nieuws wellicht al weer oud is, maar zeker niet minder actueel is voor bestuur en technische commissie!

Waarom? Alleen al omdat wij de schone taak hebben om een juiste opvolger te vinden. Begin daar maar aan.

Gezocht: profiel Jaap, namelijk veel ervaring, passie en liefde voor de club, ook nog verstand van voetbal, het geven van trainingen als ook het begeleiden van trainers en het mede samenstellen van alle elftallen. Zo heeft u gelijk een samenvatting wat Jaap allemaal heeft betekend voor onze vereniging in al die jaren.

Zal dan ook niet makkelijk zijn dit gat op te vullen maar we gaan ons best doen en zoals Jaap het simpel omschrijft “zorg nou maar voor goede trainers en je bent al een heel eind”

Jaap, vanaf deze plaats (gaan we nog een paar keer doen hoor) velen malen dank voor je tomeloze inzet, je passie als ook  je kritische noot om de NSVV jeugd met plezier te laten voetballen!

De technische commissie

Reageer ook